Úvod DOMÁCNOST Šokující pravda o mikrovlnkách, kterou všichni ignorují a může je to stát...

Šokující pravda o mikrovlnkách, kterou všichni ignorují a může je to stát i život


Mikrovlny vynalezli dva vědci během druhé světové války, kde jejich původním účelem bylo v kombinaci s radarovým systémem lokalizovat a bombardovat nacistické vojenská letadla. O několik let později, Percy LeBaron Spencer z Raytheon Company, náhodou zjistil, že mikrovlny i ohřívají jídlo, protože jim radarové vlny roztály čokoládu v kapse. První vyrobená mikrovlnka pro běžný trh byla velká a těžká jako lednička.

Jak vlastně mikrovlnka ohřívá jídlo? Střídavý proud nutí atomy aby obrátili polaritu, to vytváří tření a rozvibruje molekuly vody v jídle, což způsobí ohřátí jídla. Mikrovlnka pracuje na frekvenci 2,45 GHz, což samo o sobě není problém pokud těsnění dveří není poškozené. Je prokázáno, že už 10 hz, může poškodit lidské tělo. Proto byste měli stát dál od mikrovlnky, která právě zahřívá vaše jídlo.


 
mikrovlnkyskodi1

Jaké účinky má ohřívání jídla v mikrovlnce na samotné jídlo?

-Ruší chemické a molekulární vazby
-Degraduje živiny, které jídlo obsahuje
-Tím, že deformuje molekulyv jídle, tyto mohou vytvářet nebezpečné -sloučeniny
-Kojenecká výživa v mikrovlnce změní strukturu aminokyselin, a vytváří tak imunologické abnormality
-Mateřské mléko ohřáté v mikrovlnce ztrácí 96% svých protilátek
-Studie z roku 1992 potvrzuje, že lidem konzumujícím zeleninu ohřátou v mikrovlnce se snížil počet bílých krvinek
-Pokles hemoglobinu, což způsobuje chudokrevnost
-Zvýšení počtu leukocytů (indikující otravu a poškození buněk)
-Zvýšení hladiny cholesterolu
-Oslabení imunitního systému, větší náchylnost na nemoci, defekty dětí při -narození, rakovina a jiná závažná onemocnění
I když si myslíte, že mikrovlnky jsou dobré, pomáhají a usnadňují nám život, opak je pravdou, kromě snižování nutriční hodnoty ohřívání jídla, mají negativní účinky přímo na lidské tělo.

 

 




loading...

Kam dál?