Úvod RECEPTY Nejjemnější koláč připraven z 200 g tvarohu a 4 vajec! Toto dělám...

Nejjemnější koláč připraven z 200 g tvarohu a 4 vajec! Toto dělám pravidelně a rodina je nadšená


Každý kousek tohoto jemného dezertu v ústech přímo taje jako sněhová vločka. Úžasná tvarohová chuť dělá dort neodolatelný. Je neuvěřitelně lehký a svěží. Zamilujete si jej hned po prvním vyzkoušení. Příprava je velmi rychlá a nenáročná. Zvládne ji úplně každý během chvilky!

ingredience

– 120 g hladké mouky
– 4 vejce
– 120 cukru
– 1 vanilkový cukr
– 1 prášek do pečiva
– Špetka soli
– Kakao na posypání

krém
– 250 g tvarohu
– 120 g cukru
– 250 ml smetany
– 1 vanilkový cukr

postup

1) Vyšlehejte si vejce s cukrem.

2) Mouku, vanilkový cukr, prášek do pečiva a špetku soli si promíchejte zvlášť. Pak postupně přidávejte k pěně z vajec a cukru.

3) Plech o velikosti 20 × 30 si vyložte pečícím papírem a trochu pomažeme olejem.

kolac tvaroh1

 

 
4) Korpus pečeme 10 minut na 200 stupňů.

5) Nyní si připravte krém. Smíchejte veškerý cukr s tvarohem. Pak si vyšleháme zvlášť smetanu. Přidejte smetanu k tvarohové směsi.

kolac tvaroh2

 

 
6) Nyní si těsto překrojte na polovinu. Můžete se zbavit nevzhledných okrajů.

7) Na jeden piškotový plát naneste vrstvu krému. Přiklopte druhým plátem.

8) Navrstvěte zbytek krému a nožem uhlaďte. Zasypte kakaem.

Sdílejte tento báječný recept na famózní tvarohový koláč i s vašimi přáteli! Určitě si na něm pochutnají!

kolac tvaroh3




loading...

Kam dál?