Úvod RADY A TIPY MÉ RODINĚ už nechutnaly KLASICKÉ BRAMBORY JAKO PŘÍLOHA. Tak jsem zkusila tento...

MÉ RODINĚ už nechutnaly KLASICKÉ BRAMBORY JAKO PŘÍLOHA. Tak jsem zkusila tento netradiční TRIK, který sklidily OBROVSKÝ ÚSPĚCH


Brambory jsou výborné v jakékoliv podobě, ať už je to ve formě pyré, součást guláše nebo dozlatova připravené z fritézy. Dokonce i vařené ve slupce mohou vytvořit skvělý pokrm, pokud k nim přidáte trochu česnekové omáčky.

Vzhledem k tomu, že mnozí lidé mají v oblibě smažené brambory, ukážeme vám šikovný, trik jak na to. Výsledek vás potěší jemnou křupavostí a příjemnou měkkostí!

postup:

Umyjte a oloupejte brambory.
brambory trik1

 

 
Rozřežte je na polovinu.
brambory trik2

Vidličkou poškrábejte povrch brambor – jejich hlízy nastartují produkci šťávy.
brambory trik3

 

 
Osolte a nechte působit 1-2 minuty.
brambory trik4

Nyní si můžete brambory nařezat na menší kousky a osmažit.
brambory trik5

Během přípravy nezapomeňte ke bramborám přidat vaše oblíbené koření, cibuli, čerstvé bylinky a olivový nebo slunečnicový olej. Křupavé brambory můžete zkombinovat téměř s jakýmkoli jídlem a vaši přátelé se vám určitě poděkují!

Nezapomeňte se s nimi podělit o tento článek, možná naopak právě oni vás překvapí při nejbližší návštěvě.




loading...

Kam dál?