Úvod RADY A TIPY Do života Kořen pampelišky je údajně 100x účinnější než chemoterapie

Kořen pampelišky je údajně 100x účinnější než chemoterapie


Pampeliškový čaj působí na rakovinné buňky, které se údajně rozpadnou do 48 hodin. V průběhu této doby, se žádné „nemocné“ buňky v těle neobnoví. Tato rostlina je zanedbávána, ale má mnoho léčivých vlastností. Tak ji jděte nasbírat a začněte je používat! Naše babičky dělali pampeliškový čaj ale určitě nevěděli, že kořen pampelišky může pomoci i pacientům s rakovinou.

Windsordovská univerzita v Kanadě udělala počáteční výzkum na ústavu chemie a biochemie, výsledky přinesly naději pro pacienty s rakovinou. Bylo zjištěno, že kořen pampelišky jejich v podstatě zabije. Pampeliška působí na postižené buňky, které se údajně rozpadnou do 48 hodin. Během této doby se žádné zdravé buňky neovlivnily těmi „nemocnými“. Kontinuální léčba s kořeny heřmánku může zničit pacientům většinu rakovinných buněk. Kvůli těmto neočekávaným výsledkům si skupina výzkumníků získalo další podporu pro pokračování v zkoumání pampeliškového kořene.

 

 

Kromě protinádorových účinků má pampeliška i další léčivé vlastnosti
močopudné
vylučování žluči
detoxikace jater
pomáhá při alergiích
snižuje krevní cholesterol



 

 
John di Carlo má 72 let a je osobně přesvědčen o léčivých vlastnostech pampelišky a podstoupil intenzivní a agresivní chemoterapeutická liečbu.Tri roky bojoval o své zdraví až ho nakonec lékaři poslali domů aby se rozloučil se svými blízkými a užil si s nimi poslední dny života. Vzhledem k tomu, že lékaři měli méně alternativ při hledání funkčních řešení v boji proti jeho nemoci, sám vyzkoušel pít čaj z kořenů pampelišky jako poslední možnost. Po čtyřech měsících se úplně vyléčil.
Na pampeliškový čaj potřebujeme sušený umletý kořen pampelišky. No klidně můžete také použít i na jemno nakrájený čerstvý kořen. Přibližně 2 až 3 čajové lžičky kořene, zalijete s 3 dcl vařící vody a necháte vyluhovat asi 15-17 minut. Čaj pijte 2-3 denně. Nejlepší je to před jídlem a několik měsíců.




loading...

Kam dál?