Úvod ZDRAVÍ Tělo Kořen pampelišky je údajně 100x účinnější lék na rakovinu než chemoterapie

Kořen pampelišky je údajně 100x účinnější lék na rakovinu než chemoterapie


Pampeliškový čaj působí na rakovinné buňky, které se údajně rozpadnou do 48 hodin od vypití čaje. V průběhu této doby, se žádné „nemocné“ buňky v těle neobnovují. Tato rostlina je zanedbávána, ale nikdo nechápe proč, když má tolik léčivých látek.

Tak ji jděte nasbírat a začněte je používat!

Naše babičky nám vždycky dělali pampeliškový čaj jako prevenci, ale určitě nevěděli, že kořen pampelišky může pomoci i pacientům s rakovinou.

Windsordovská univerzita v Kanadě udělala počáteční výzkum na ústavu chemie a biochemie, výsledky přinesly naději pro pacienty s rakovinou. Bylo zjištěno, že kořen pampelišky rakovinné buňky pomalu v podstatě zabije. Pampeliška působí na postižené buňky, které se údajně rozpadnou do 48 hodin. Během této doby se žádné zdravé buňky neovlivnily těmi „nemocnými“. Kontinuální léčba s kořeny heřmánku může zničit pacientům většinu rakovinných buněk. Kvůli těmto neočekávaným výsledkům si skupina výzkumníků získalo další podporu pro pokračování v zkoumání pampeliškového kořene.

 

 
Kromě protinádorových účinků má pampeliška i další léčivé vlastnosti
močopudné
vylučování žluči
detoxikace jater
pomáhá při alergiích
snižuje krevní cholesterol

John di Carlo má 72 let a je osobně přesvědčen o léčivých vlastnostech pampelišky a podstoupil proto intenzivní a agresivní chemoterapeutická léčbu. Tři roky bojoval o své zdraví až ho nakonec lékaři poslali domů aby se rozloučil se svými blízkými a užil si s nimi poslední dny života. Vzhledem k tomu, že lékaři měli méně alternativ při hledání funkčních řešení v boji proti jeho nemoci, sám vyzkoušel pít čaj z kořenů pampelišky jako poslední možnost. Po čtyřech měsících se úplně vyléčil.

Na pampeliškový čaj potřebujeme sušený umletý kořen pampelišky. No klidně můžete také použít i na jemno nakrájený čerstvý kořen. Přibližně 2 až 3 čajové lžičky kořene, zalijete s 3 dcl vařící vody a necháte vyluhovat asi 15-17 minut. Čaj pijte 2-3 denně. Nejlepší je to před jídlem a několik měsíců.

 

 




loading...

Kam dál?