Úvod RECEPTY Inspirace DO KONZERVY JSEM vložila KUŘECÍ MASO. ZA HODINU jsem měla KRÁLOVSKÝ POKRM,...

DO KONZERVY JSEM vložila KUŘECÍ MASO. ZA HODINU jsem měla KRÁLOVSKÝ POKRM, který se nedá sehnat V ŽÁDNÉM supermarketu


Chcete si doma připravit delikatesu, která zabere jen 60 minut vašeho života? Pak si vyzkoušejte udělat kuřecí šunku v plechovce! Zní to trochu nezvykle, ale ve skutečnosti to bude lahůdka.

Toto si určitě nekoupíte v obchodě, protože domácí šunka neobsahuje žádná barviva, konzervační látky, ochucovadla a podobně. Maso bude jemné a dietní, ale ujišťujeme vás, že nasytí i hladové žaludky. Neváhejte a vyzkoušejte!

ingredience:

600g kuřecích prsou
1 čajovou lžičku italských bylinek
1 polévková lžíce želatiny
2 stroužky česneku
Sůl a pepř (dle chuti)

postup:

Maso si omyjte, nařežte na malé kousky, přidejte k němu želatinu v prášku, bylinky, prolisovaný česnek, pepř a sůl. Vše promíchejte a nechte odstát 20 minut.
plechovka-maso1

 

 
Maso vložte do sáčku na pečení, svažte jej nití, dejte do plechovky a dobře přitlačte.
plechovka-maso2

Troubu si předehřejte na 190 stupňů a šunku pečte přibližně 50 minut (závisí to i na vaší troubě). Pod konzervu si můžete položit talíř nebo plech na pečení.
plechovka-maso3

 

 
Když je šunka hotová, nechte ji vychladit a vložte do chladničky na 12 hodin.
Domácí pochoutka je připravena! Pokud se vám recept líbí, podělte se s ním i s vašimi přáteli.

plechovka-maso4




loading...

Kam dál?