Úvod DOMÁCNOST 27 Užitečných tipů do kuchyně přímo od šéfkuchaře. Teď budu dělat jen...

27 Užitečných tipů do kuchyně přímo od šéfkuchaře. Teď budu dělat jen tohle!


Nedostatek sebevědomí umí uškodit nejen vašemu každodennímu životu, ale dokonce i vašemu vaření. Chcete-li docílit to, že si vždy připravíte chutné jídlo, které potěší vaše blízké, musíte se naučit vařit s pozitivním přístupem.

Ať už děláte cokoliv, dělejte to s láskou a výsledek bude stát jednoznačně za to.

Aby jste se cítili v kuchyni jistější, nabízíme vám pár tipů od šéfkuchaře. Díky nim si vytvoříte z obyčejného jídla kulinářské dílo.

Pokud si přejete dát svému jídlu lehký nádech česnekové chuti, ale nechce to s ním přehnat, zkuste vetřít stroužek česneku k jídlu ještě před jeho podáváním na stůl.

kuchyne-rady1


Zkušené hospodyňky umí najít dobré využití i pro pivo. Spolu se sojovou omáčkou tvoří
vynikající dvojici pro marinádu pro maso. Nebo stačí jen malé množství tmavého piva k dušené zelenině a vaše jídlo dostane jemnější chuť.

V případě, že jste neodhadli množství soli v polévce a přesolili ji, nezoufejte! Vložte kroupy do gázy, kterou následně ponoříte do polévky. Kroupy umí během vaření absorbovat přebytečnou sůl.

Aby játra nebyla tvrdá, osolte ji na konci vaření.

Pokud se vám pi pečení připékat vrch koláčů, přikryjte ho vlhkou papírovou utěrkou.

kuchyne-rady2

 

Pokračování na další straně



POKRAČOVÁNÍ NA DALŠÍ STRANĚ