Zrcadlový efekt na dortu. Vyzkoušejte! Vám i Vaší návštěvě udělá velkou radost. Snadný recept!



Když jsem tuto glazuru dělal poprvé, byl jsem velmi znepokojen: tak jsem počkal dokud glazura nepřimrzla a výsledek byl okouzlující.

Tento dezert bude vždy přinášet radost na svátečním stole!

Tento recept byl nad moje očekávání, povlak na dortu je velmi krásný. Šumivý, lesklý povrch bez jakéhokoliv nedostatku … Kromě toho je nepopsatelně vynikající! Třešničkou je, že slavný cukrář Pierre Herm si připravil tento recept speciálně pro vás, milí čtenáři!

PicMonkey-Collage

____________

Ingredience:

75 ml vody
150 ml medu
150 g kondenzovaného mléka
1 polévková lžíce želatina
150 gramů cukru
150 g mléčné čokolády

Postup:

Namočte želatinu do 30 ml vody, aby nabobtnala, to trvá přibližně 15 minut.
Do hrnce se silným dnem dáme zbývající vodu, med a cukr. Směs se přivede do varu a vařte po dobu 2 minut.
Vyjměte pánev z tepla, přidejte kondenzované mléko a nateklou želatinu. Potom přidáme rozdrcenou čokoládu, rychle směs mícháme, dokud se úplně nerozpustí.
Položíme dort na tác a rozléváme polevu, na ni pomocí lžíce. V žádném případě se nevyrovnává lžící – peleva se samovolně roztéká na dort. Aby se zabránilo bublinám, můžete nalít polevu na dort přes jemné sítko.
Po 2 hodinách povlak ztvrdne a koláč bude mít magický vzhled!

Mirror čokoládovou polevou atraktivní, jak hvězdné obloha …

Pro více lesku, můžete přidat trochu koňaku! Zbytek se neodchyluje od receptu: když dodržíte postup a gramáž vznikne vám svítící dezert.

Recept na zrcadlový efekt dortu!

loading...