Zapomeňte vše, co jste věděli o přípravě kuřecího masa. Po tomhle geniálním triku ho nebudete dělat jinak!



Příprava kuřecího prsa je možná mnoha způsoby. Dnes vám ale přinášíme výtečný recept ze Švédska, který vás svou chutí a jednoduchou přípravou maximálně okouzlí. Jmenuje se „Hasselback“, což je technika, kdy maso plníme pomocí řezů.

A suroviny? Samozřejmě budeme muset na stůl vytáhnout kuřecí prso, špenát, olivový olej, sýr ricotta, sýr na posypaní a v neposlední řadě sůl, pepř a koření dle vaší chuti.

Vše ostatní, co budete potřebovat k přípravě tohoto chutného pokrmu, najdete v následujícím videu.

Co na to říkáte? Pište nám do komentářů.

A pokud vás tento článek zaujal, nezapomeňte jej SDÍLET se svými přáteli na Facebooku!

loading...