Zapomeňte na obyčejné sendviče. Když vyzkoušíte tento recept, nebudete už chtít žádný jiný sendvič!



Mnoho z nás si na večeři připravuje obložené chlebíčky nebo-li sendviče. Tento nový recept vám poskytne inspiraci na geniální večeři, kterou připravíte za pár minut. Stačí, když naplníte bochník čímkoliv, co máte rádi a výsledek bude vždy stát za to.

Budete potřebovat:
kulatý bochník chleba
majonéza nebo zakysaná smetana
1 cibule
hořčice
kečup
salám
šunka, popřípadě slaninka
tvrdý sýr
čínské zelí
rajčata
paprika

Postup:
Z bochníku nejdříve odřízneme vrchní část a vydlabeme vnitřek. Střídku si odložíme stranou, protože ji ještě budeme potřebovat.

Na spodek naskládáme salám a přidáme majonézu, zakysanou smetanu, zda sýr v střívka. Pomocí lžíce majonézu rozetřeme.

Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.

Dále přidáme střídku, kterou rozdrobíme po celém povrchu. Potřeme ji hořčicí.

Ti, kteří mají rádi pikantní chuť, mohou přidat chilli papričky. Masožravci přidají šunku nebo slaninu.

Další vrstva je kečup a hned za ním čínské zelí.

V další vrstvě přidáme nakrájená rajčata a tvrdý sýr.

Na závěr ještě přidáme šunku a kečup, hořčici, nebo majonézu.

Bochník zakryjeme vrchní částí a zabalíme do alobalu. Pečeme na 150 stupních asi 30 minut.

Nakrájíme a můžeme podávat. Dobrou chuť.

OBRÁZKOVÝ NÁVOD

loading...