Pálí vás žáha? Tohle zaručeně pomůže!



Přejídání tučnými jídly a konzumace alkoholu.
Kdo by si nedopřál trochu radosti!

Pálení žáhy je bohužel jedním z špatných důsledků našeho „hýření“.
Jak proti pálení žáhy bojovat? Zde jsou naše tipy …
„Nadměrné množství jídla a alkoholu, zda jejich špatná kombinace jsou nejčastěji příčinou pálení žáhy.“

Proto by už před přípravou jídla měla předcházet správná volba surovin či potravin av neposlední řadě i vyřazení toho, o čem víte, že vám pálení žáhy způsobí.

Důležité je zajistit tělu dostatek hořčin, aby se v něm rozkládaly lépe tuky.

 

 

„Pro úpravu jídel je lepší dušení a vaření, jako pečení a smažení. Přesto můžete jídlo předem upravit tak, aby bylo snadno stravitelné, “
„Například pokud budete péct kuře, pomažeme ho předem jogurtem a nechte odležet. Pak ho jen omyjte a připravte podle svého oblíbeného receptu. Nejenže se rychleji upeče, ale snadno se tráví. Když si připravujete plněnou papriku, do mletého masa přidejte stejnou část vařené rýže a nepřidávejte česnek ani cibuli. Bohatě postačí bylinky. “

Dejte přednost zelenině, ale připravujte ji šetrným způsobem, aby se zachovaly vitaminy, minerály a jiné zdravé látky, které obsahuje.
Používejte metody jako je dušení, vaření v páře, ohřívání ve varných sáčcích nebo v keramickém nádobí. Jako koření používejte čerstvé bylinky, solí šetřete.

loading...