Neuvěříte, co všechno obsahuje oblíbený kečup Heinz. Po tomto se mu budete vyhýbat



Veřejnost se stává opatrnou, pokud se jídlo zdá být toxické a je plné chemikálií. Přišla taková doba a lidé se více starají o to, co za potravinu kupují. Rozumíme, že organické jídlo je lepší možnost a je to hlavně zdravé, udělat si jídlo doma. Existují i ​​obchody, kde kupujeme v malém množství potraviny, které jsou jednoduché ale nevíme si je připravit sami. Většinou jsou to různé koření, hořčice, omáčky, dresinky a kečup. Buď milujete maso nebo ne, stále budete milovat chuť kečupu a používat jej do různých jídel.

V kečupu Heinz se bude skrývat více škodlivin, než se na první pohled zdá. Na první pohled si můžete myslet, že obsahuje několik sporných ingrediencí, ale když se prekopete hlouběji budete skutečně šokován látkami, které je docela nebezpečné nadále konzumovat.

Co obsahuje kečup Heinz?
1. Rajčatový koncentrát
2. Destilovaný ocet
3. Sirup s vysokým obsahem fruktózy
4. Kukuřičný sirup
5. Sůl, pepř, cibulový prášek, přírodní aroma atd.

Heinz dává falešný pocit spotřebiteli aby si domýšlel, že tento kečup obsahuje zdravé složky a dokonce označí dvě složky odlišně i když je to jedno a totéž.

Když jsem poprvé četl etiketu od kečupu Heinz, strašně jsem se rozesmál. Vy už asi tušíte proč.
Sirup s vysokým obsahem cukru a kukuřičný sirup je jedno a totéž!

Takže v praxi to znamená, že si zapíší složku do složení jako „Sirup s vysokým obsahem cukru“ a na etiketu napíší „bez kukuřičného sirupu.“
Počkejte když pochopíte zbytek štítku.
Takže ve skutečnosti to může znamenat, že si koupíme kečup s vysokým obsahem kukuřičného sirupu a myslíme si, že ve skutečnosti jíme kečup. Podle mého názoru přidávají falešnou představu, když na etiketu dokreslí velké rajče. Druhý problém, který má kečup heinz je ten, že používají destilovaný ocet. Hádejte, z čeho se většina octa skládá?


Geneticky modifikované kukuřice.
Takže to máme tři složky kukuřice. Kukuřičný sirup, sirup s vysokým obsahem cukru (fruktózy) a destilovaný ocet.
A máme pocit, že jíme kečup.
Počkejte! Budete toho mnohem víc!
Štítek dále hlásí obsah soli, pepře, cibulového prášku a přírodní aroma. Sůl, kterou používají je nejlevnější forma soli, která rizikově zvyšuje krevní tlak, toxicity v těle i minerální nerovnováhy (vysoký obsah sodíku v krvi)

Na štítku je napsáno „přírodní chuť“. A co tím myslí? Když si přečteme etiketu, zjistíme toto: některé složky jako vláknina a protein kečup neobsahuje. Odkud ten cukr pochází? Možná ta přírodní chuť je cukr! Na etiketě vidíte, že 1 lžička kečupu je 7 procent vaší denní hodnoty cukru.
Každou jednou lžičkou zvyšujete denní podíl sodíku o 7 procent. Takže 7-14-21-28 a tak dále a tak dále!

1. Sirup s vysokým obsahem fruktózy:
Kečup je doslova naložen vysokým obsahem fruktózy. Zajímalo by mě jestli to bude ta složka s největším podílem v kečupu. Když jednu věc napíší dvakrát. V podstatě jste vystaven nebezpečí. Později si to odnese vaše játra. Postupem času vás cukr zavede ke obezitě, srdečním chorobám a imunitního systému. Dr. Mark Hyman nedávno dělal výzkum na kukuřičném sirupu. Zavolal do výrobny a poprosil je o 1 sud jejich produktu. Vydávala se za výzkumné pracovnice a její žádosti se hromadily. Firma neodpověděla.
Přístup změnily, když je znovu informovala s požadavkem, že je nová firma na trhu a potřebuje jeden vzorek na výrobu. S žádostí o její vyhověli. Při testování zjistila, že kukuřičný sirup je extrémně toxický a obsahuje vysoké množství rtuti. To ovlivňuje náš mozek, nervový systém a může způsobit autismus a škodí dětem. Vřele vám proto doporučuji vyhnout značce Heinz a jakékoli jiné potravině, která obsahuje vysoký obsah fruktózy. Ochráníte nejen sebe ale i vaše děti.

2. Destilovaný ocet a cukr:
V každé lžičce kečupu máme 4g cukru. Destilovaný ocet, je vytvořen z geneticky modifikované kukuřice, obsahuje toxické pesticidy a chemikálie. Použití ve formě octa, je nebezpečné pro naše zdraví. Jejich přírodní chuť s 4g cukru na něm je fakt super. Přídavek cukru označují jako přírodní chuť na etiketě. Většina cukru, který se nachází ve výrobcích je z genetický modifikovaných složek (GMO) Řepný cukr, je nejvíce používán. Dost škodí našemu metabolismu, imunitnímu systému, nervové soustavě a mozku a super velkorysý Heinz se rozhodl nás nadopovat dalšími chemickými látkami.

3. Žádná výživová hodnota:
Kečupu chybí vláknina a bílkovina. Nejmenší podíl v kečupu má rajčatový protlak, který obsahuje velmi malé množství vařeného lykopenu. Naše tělo toto množství ani nemůže absorbovat. Tento kečup je chemické hovno z geneticky modifikovaných surovin, cukru a jedovatých látek.
Pokud vám záleží na vašem zdraví a pohodě vaší rodiny, rozhodněte se pro zdravější organický kečup. Existuje mnoho možností na trhu. Další poměrně volbou je najít si návod jak si vyrobit vlastní kečup. Zabere vám to jen pár minut.

loading...