MÉ RODINĚ už nechutnaly KLASICKÉ BRAMBORY JAKO PŘÍLOHA. Tak jsem zkusila tento netradiční TRIK, který sklidily OBROVSKÝ ÚSPĚCH



Brambory jsou výborné v jakékoliv podobě, ať už je to ve formě pyré, součást guláše nebo dozlatova připravené z fritézy. Dokonce i vařené ve slupce mohou vytvořit skvělý pokrm, pokud k nim přidáte trochu česnekové omáčky.

Vzhledem k tomu, že mnozí lidé mají v oblibě smažené brambory, ukážeme vám šikovný, trik jak na to. Výsledek vás potěší jemnou křupavostí a příjemnou měkkostí!

postup:

Umyjte a oloupejte brambory.
brambory trik1

 

 
Rozřežte je na polovinu.
brambory trik2

Vidličkou poškrábejte povrch brambor – jejich hlízy nastartují produkci šťávy.
brambory trik3

 

 
Osolte a nechte působit 1-2 minuty.
brambory trik4

Nyní si můžete brambory nařezat na menší kousky a osmažit.
brambory trik5

Během přípravy nezapomeňte ke bramborám přidat vaše oblíbené koření, cibuli, čerstvé bylinky a olivový nebo slunečnicový olej. Křupavé brambory můžete zkombinovat téměř s jakýmkoli jídlem a vaši přátelé se vám určitě poděkují!

Nezapomeňte se s nimi podělit o tento článek, možná naopak právě oni vás překvapí při nejbližší návštěvě.

loading...