Tento lék vyléčí jakékoliv srdeční onemocnění. Tajný recept jeptišky Hildegard je tady!



Moje prababička byla léčitelkou. Obraceli se na ni všichni vesničané z okolí, protože používala pouze ověřené prostředky. Měla dokonce i recept, jehož historie sahá až do 12. století – vymyslela ho sv. Hildegarda z Bingenu.

Před 800 lety se tento přípravek používal při bolestech srdce, srdeční neuralgii, nespavosti, stresu, únavě a na zlepšení krevního tlaku.

Co potřebujete?

10 stonků petrželky (bez kořínků)
1 litr červeného nebo bílého vína
300 g medu
2 PL jablečného octa

 

 

Postup:

Nasekanou petrželku zalijte vínem, přiveďte k varu a vařte 5 minut.

2

Odstraňte směs ze sporáku a přidejte do ní jablečný ocet s medem. Znovu přiveďte do varu a vařte dalších 5 minut (odstraňujte pěnu z povrchu).
3

 

 

Vše přeceďte a nalijte do skleněné láhve. Uchovávejte v ledničce.
Léčba vínem je naprosto neškodná. Konzumujte ho každý den po 1 PL. Doporučuje se užívat ve večerních hodinách, protože obsahuje lehké množství alkoholu. Léčba by měla probíhat po dobu jednoho měsíce a uvidíte, jak vás bolest srdce přejde a váš celkový zdravotní stav se obratem zlepší. Tuto léčbu lze opakovat každé tři měsíce.

4

 

loading...