Cibuli jsem nakrojila na 4 části a dala jsem ji na 10 minut do svého čaje. Zde je důvod, proč byste měli udělat totéž



Tento příběh má kořeny již v 20. století a traduje se z generace na generaci. V jedné vesnici jednou žil muž, který byl schopen vyléčit všechny nemoci, které obyvatele vesničky trápily. Stačilo ho poprosit o pomoc. Na bolest břicha vždy podával jeden zaručený lék, který vždy pomohl.

Budete potřebovat:

jednu očištěnou menší cibuli



200 ml čaje

postup:

Nejdříve si očistěte cibuli.

Následně do ní udělejte dva zářezy, ale neprekrojte ji úplně, ale jen tak, aby stále držela tvar.



Uvařte si bylinkový čaj a ještě do horkého čaje vložte nakrojenú cibuli. Nechte ji louhovat cca 5 až 10 minut. Tento nápoj pijte vždy, když vás bolí břicho nebo máte problém s střevy a trávením.

Často se nám stává, že nás střevní problémy zastihnou v té nejnevhodnější době, kdy nemáme po ruce žádné pilulky nebo jiné léky. Tato metoda vás zbaví bolesti břicha, narušení střevního prostředí a normalizuje i vaši stolici. Cibuli určitě nekrájejte celou, musí být jen nakrojeným.

Užitečný recept a pomocník, však? Sdílejte tento osvědčený babské recept i se svými přítelkyněmi, které se vám poděkují.

Loading...