Celou dobu jste používali pytlík na pečení špatně. Podívejte se, co opravdu dokáže. O tomto nevědělo mnoho lidí!



Díky tomuto pomocníkovi již mnoho hospodyněk zapomnělo na připečené plechy. Ano, řeč je o kapsách na pečení.

Není nic jednoduššího, než dát všechny potřebné ingredience do sáčku, vložit ho do trouby a vyndat hotový pokrm.

Proslýchá se, že když se samotné kapsa zahřeje, vypouští ze sebe toxické látky. Je to skutečně tak? Ne, opravdu se nemusíte ničeho obávat.

1

Materiál, ze kterého je sáček vyroben, je určen pro použití při vysokých teplotách. Zahříváním je schopný uvolnit jen vodu a oxid uhličitý. V nejhorším případě se může kapsa přeměnit na saze, což je vlastně obyčejný uhlík …

2

 

 

Jak správně používat sáček na pečení

Prvním krokem je přečíst si přiložený návod. Chceme vám o tom něco blíže napsat.

Fanoušci pečených jídel by si měli pořídit několik druhů kapes: velké, malé a také sáčky na porcované jídla.
Délku kapes je lepší brát s rezervou, pak můžete přebytečnou část odstřihnout. Každopádně, nechte si rezervu přibližně 5 cm.
4

Sáčky na pečení se dají použít nejen v elektrické a plynové troubě, ale i v mikrovlnné troubě, v multivařiči a při vaření na páře. Málokdo ví, že s jeho pomocí si dokážete připravit i lahodnou omeletu!
Před vložením pokrmu do trouby, by se do sáčku mělo udělat několik vpichů párátkem nebo nožem do horní části, aby se uvolňovala přebytečná pára.
5

 

 
Při vkládání do trouby, dávejte pozor, aby se sáček nedotýkalo stěn a zejména té vrchní.
Během pečení nepožívejte režim konvekčního proudění tepla, aby se sáček nebo jeho uzávěr neroztavil.
6Jídlo připravené touto metodou obsahuje méně kalorií a je mnohem chutnější a prospěšnější pro naše tělo.

7

 

loading...